Jeg er jo stadig økonomisk (u)ansvarlig #18

Om jeg forstår, hvordan september bare fløj forbi! Desværre er min konto ikke helt enig med mig – den kan godt mærke, at det er sidst på måneden. Så derfor er det helt oplagt at bruge ventetiden til lønningsdag på at opsummere, hvordan måneden er gået:

 1. Vi startede måneden ud med kun at have en indkomst. Aaaaaawesome. Jacob fik jo så sin første “løn” som selvstændig i midten af måneden, men vi besluttede os for at gemme den til d. 1, så han ikke fremadrettet skal have løn i midten af måneden. Det er simpelthen for forvirrende for vores budget, så vi tog en strammo måned med rådighedsbeløbet, og så er vi inde i en god rytme.
 2. Det skulle selvfølgelig ikke afholde os fra at købe et spisebord, kaffemaskine, gulvtæppe, sengetøj og håndklæder. Det var dog fra bolig-budgettet – det er ikke lige så stramt. Haha!
 3. Til gengæld mangler vi stadig essentielle ting som lamper og gardiner. Men hey, så længe man har et fedt spisebord ik?
 4. Jeg har dog ikke købt noget impuls-halløj, som ikke er på vores liste over ting til boligen
 5. Jeg har desuden kigget på rigtig, rigtig, rigtig, rigtig meget tøj på nettet, men ikke købt noget.
 6. …..eller jo købte selvfølgelig et pyjamas med pengesedler på – men helt ærlig; det er SÅ meget need to have, når man er finans-blogger.
 7. Ooooog så købte jeg også lige blusen øverst på siden efter 4 af mine bluser var gået i stykker. Malous kommentar: “Mor, hvorfor er din nye bluse gået i stykker?”
 8. Men jeg har altså stadig kigget på rigtig, rigtig, rigtig, rigtig meget tøj på nettet uden at købe det!
 9. Jeg køber forresten stadig danskvand, så jeg ikke er total i Pepsi Maxens djævlske hånd. Til gengæld køber jeg kun sådan et par halvliters flasker af gangen, fordi det er, hvad jeg kan slæbe hjem fra supermarkedet.
 10. Der har været købt lidt for meget take-away. Jeg ville gerne give skylden til, at vi stadig mangler at pakke ud eller male. Men det gør vi ikke.
 11. Vi fejrede vores bryllupsdag for første gang siden vi blev gift for 5 år siden. Jacob havde købt et dyrt guldarmbånd til mig, men jeg var økonomisk ansvarlig og havde ikke købt noget til ham. Kan jeg lige få et heads up på, når vi pludselig er på gaver med hinanden? Det vidste jeg altså ikke.
 12. Vi fejrede dagen med en burger på Fisketorvet og Dinosaur-film i biffen. Det behøver ikke været dyrt for at være sjovt!
 13. Jeg var altså også lidt stolt over denne situation: I weekenden købte jeg vinterstøvler (fuld pris) til Malou i Magasin. Kun for at finde ud af, at de var sat ned i dag. Hvad gjorde jeg? Gik selvfølgelig over og returnede dem og købte dem igen – og fik 200 kroner tilbage. Det er seriøst fornuftige voksen-point lige der. Jacob synes jeg var max pinlig, så han stod nede bagved og ventede på mig.

2 thoughts on “Jeg er jo stadig økonomisk (u)ansvarlig #18

 1. Det med at bytte ting som bliver sat ned, det gør jeg altså også. Det er max nedern at finde ud af dagen efter man lige har købt noget.
  Jeg købte en bryllupsgave i magasin, som jeg kørte ud og byttede dagen før brylluppet, fordi den var sat ned med 20%. Det er altså mange penge! Og det betød at brudeparret kunne få et ekstra krus for den pulje penge vi havde sat af, og det er bare federe at have 8 krus end 7!
  Tror også ekspedienterne er cool med det, det må ske ret ofte med alle de tilbudskampagner som kører hele tiden.

  1. Dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste! Den ekspedient jeg blev betjent af sagde også, at mange kom tilbage med varer de havde købt – så følte man sig heller ikke så mærkelig 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.