Fredagsfinans #116 – Hvad ville du bruge 111 millioner på?

Halløjsa! Nu banker efterårsferien snart på døren for mange, og man kan jo sagtens tænke lidt over, hvad man skal bruge tiden på. Jeg har ikke selv efterårsferie, men hvis jeg havde, så skulle jeg nok bare hygge i pyjamas.

Men den historie der uden tvivl har fået mest spalteplads og skærmtid i denne uge er historien om kvinden, som svindlede Socialstyrelsen for 111 millioner kroner. Først og fremmest kan man tænke; Hvordan kan det lade sig gøre? Det næste jeg tænkte var; Hvad har hun brugt 111 millioner kroner på?

For helt ærligt, så kan man jo ikke arbejde i Socialstyrelsen og så bare køre i Ferrari og havde hus på Strandvejen (no offense til Socialstyrelsen, men tror ikke de lønner så vildt alligevel). Så hvad har hun brugt pengene på? Heste! Seriøst.

Jeg er ikke en hestepige, så hvis det var mig, der var kommet til 111 millioner, så havde jeg nok brugt dem anderledes.

Det fik mig selvfølgelig til at tænke på; Hvad ville jeg bruge 111 millioner kroner på? Det er jo lidt forskelligt om man vinder dem eller snyder sig til dem. Når man snyder, så er man jo nødt til at være lidt mere diskret med sit forbrug. Og hvis man kender mig, så ved man at jeg er alt andet end diskret. Som Suspekt synger i sangen Proletar: “Lige så snart vi har bare lidt, skal hele verden se det”.

Men jeg ville nok købe en fed bil, rejse alle mulige eksotiske steder hen og hyre en eller anden til at lave mad for mig hver dag. Det er virkelig noget jeg ikke orker. Nå ja, og så ville jeg købe en masse hunde!

Noget jeg i hvert fald ikke ville gøre med pengene lige nu er at investere dem. Der har de sidste par dage været blodrødt på aktiemarkedet, og jeg er lidt glad for, at jeg ikke nåede at investere pengene fra lejligheden endnu inden det tog et dyk. I det mindste går det godt for min Monster-aktie – men altså man har jo altid brugt for energi-drikke ik?

Eksperterne er dog i tvivl om det er et lille dyk eller tegn på noget større. Hvad tænker I? Er det finanskrise-tid eller bare et lille udslag?

Uanset hvad, så skal jeg i hvert fald ikke noget spændende i weekenden – men igen jeg har heller ikke 111 millioner kroner at spendere.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.