Nyt år, ny start

Der har været stille på bloggen i lang tid. Faktisk den længste pause i bloggens historie. Men i efteråret var jeg nødt til at trække stikket for en stund. Jeg mistede nemlig mit arbejde.

Og det tog lige pusten fra mig. Mit arbejde er en stor del af min passion, og når man arbejder med sociale medier til hverdag, så er det pludselig svært at gøre det for mig selv, når man ikke også gør det på arbejdet. Så jeg havde brug for at trække stikket fra den digitale verden, for at finde mig selv igen. 

Men der var også en anden grund. Og det var, at jeg på nogenlunde samme tidspunkt fandt ud af, at jeg er gravid. Hvilket jo er fantastisk og længe ønsket – men timingen kunne ikke være værre, når man også lige er flyttet i en større og dyrere bolig. Nu er det jo ikke sådan, at vi skal gå fra hus og hjem, men der skal tænkes en del over, hvad pengene skal bruges på – og det er selvfølgelig altid godt, når man har en blog om privatøkonomi, for det må da motivere! 

Men altså jeg brugte de første par måneder på at finde et arbejde inden maven begyndte at blive for stor. Surprise, det kunne jeg ikke, og nu er jeg på dagpenge – indtil videre i hvert fald til min barsel.  Jeg har selvfølgelig følerne ude i mit netværk og har også været til jobsamtale – det er bare lige det med en stor mave, som jeg tror er lidt svær for arbejdsgiver. 

Uanset hvad, så skal jeg nok lande på fødderne. Det er ikke første gang jeg falder af hesten, og livet har det jo med at vise sig fra sin smukkeste og hårdeste side på samme tid. Sådan føles det lidt nu. Hvert år til nytårsaften, så plejer jeg at have en følelse af, hvad det næste år skal bringe. Det havde jeg ikke i år. Det eneste jeg ved om 2019 er, at jeg skal være mor igen til maj. Og at jeg skal skrive om en hulens masse baby-sparetips! Men måske det også bliver spændende ikke helt at vide, hvad der skal ske. 

Jeg har selvfølgelig stadig tænkt mig at opdatere bloggen, men jeg er også en del mere aktiv på Instagram lige for tiden, så hvis du vil have en mere daglig opdatering fra mig, så hop lige ind og følg med her. 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.