Gratis babypakker – Her er den bedste ifølge mig

Ligesom i sidste graviditet har jeg været rundt forskellige steder og hente gratis babypakker. Mange supermarkeder og babybutikker giver dem mod, at man sælger sin sjæl aka. mailoplysninger til dem. Jeg vil derfor vise indhold her på bloggen og vurdere, hvilken jeg synes er bedst.

Sparetip: Det kan jo være dyrt nok at anskaffe sig de forskellige ting til baby, så jeg synes de her babypakker er en god måde at være dækket ind til den første tid, hvor de bruger små bleer i meget kort tid, og man kan prøve de forskellige mærker af i stedet for at gøre sig nogle dyre fejlkøb. Så hvis du ligesom mig henter 6 forskellige babypakker, så burde du være dækket ind til den første tid.

Hvis du også gerne vil have gratis babypakke, så er der en samlet oversigt over dem alle HER. Jeg har kun valgt at hente dem, som ikke er købstinget eller kræver man tilmelder sig et abonnement. Jeg ville vildt gerne også have haft den fra Fakta, for den ser ret god ud, men den var desværre udgået.

Føtex

Vurdering:

Super fedt, at tingene kommer i en taske, som kan bruges igen. Og så er det optur med fullsize produkter. Jeg kan også godt lide, at man får en body og en stofble med.

Hvis jeg ikke havde set et billede af babypakken inden jeg fik den, så var jeg nok ikke blevet så skuffet som jeg gjorde. For på billedet var der også en masse cremer og en sut, hvilket jeg synes er lidt ærgerligt, da jeg gerne ville have prøvet deres linje Levevis. Så det kunne have været en bonus. Men bestemt en god babypakke.

Lidl

Vurdering: 

Der er en del ting med i Lidl’s babypakke, hvilket er ret optur. Jeg er dog ikke fan af den store papæske, som ikke rigtig kan bruges til noget efterfølgende. De skal have point for at give miniudgaver af cremer med, så man kan prøve dem. Der er dog kun prøvepakker af deres bleer med, hvilket jeg synes er en nedgradering fra dengang jeg fik deres babypakke for flere år siden, hvor det var en hel pakke. Vil dog stadig sige, at den er værd at hente, fordi man får mange forskellige ting med.

Rema1000

Vurdering: 

Jeg bør nok lige starte med en disclaimer. For da jeg ventede Malou for 5 år siden, hentede jeg Rema1000’s pakke og har efterfølgende kun brugt deres produkter. Så jeg er nok lidt biased på nuværende tidspunkt. Jeg er især vild med, at man får fullsize produkter og en prøve på svømmebleer. Det kommer desuden i en pose, som kan bruges til at handle ind, det er meget fedt. Jeg er især fan af denne babypakke, fordi den er nem at hente og man bliver ikke spammet med tusind mails efterfølgende.

Name It

Vurdering: 

I Name It babypakken får man et sæt tøj og en nusseklud. Nu har jeg selv købt Name It til Malou gennem tiden, og jeg synes faktisk det er et ret lækkert mærke, der holder godt i kvaliteten. Så det er meget fedt med et helt sæt gratis tøj i den mindste størrelse. De bruger det jo så kort tid, så det er da bestemt værd at tage med.

Ønskebørn

Vurdering: 

Det her er en ret ny babypakke på markedet, så selvfølgelig skal den også prøves. Den var lidt svær at få fat på, fordi de var udgået i den Ønskebørn, som jeg boede tættest på (hvilket var langt væk), så måtte komme igen for at få den. Ville nok ikke være gået igennem det besvær, hvis det ikke var fordi jeg skulle skrive en anmeldelse af babypakker på min blog. Og nu til selve babypakken: Der er en tallerken, brystindlæg til når man ammer, sut, nusseklud, sutteflaske og en masse brochurer fra forskellige firmaer, hvilket egentlig lige er til skraldespanden (sorry!). Jeg skal ikke amme, og derfor er jeg ret begejstret for, at der er en gratis sutteflaske, for de her fra Phillips kan alligevel koste 50-100 kr stykket. Så optur for mig. Skal du ikke give flaske, så ved jeg dog ikke, hvor meget man føler, at man får ud af pakken. Jeg ville nok godt kunne undvære den, hvis man ikke bor lige ved siden af en Ønskebørn.

Babysam

Vurdering: 

Pakken fra Babysam var jeg ret spændt på. Sidst jeg var gravid undlod jeg netop at hente den, fordi jeg hørt ret dårligt om den. Især, at de skulle spamme en ret meget med mails efterfølgende. Men, hvad gør man ikke for bloggen? Og jeg blev faktisk ret overrasket. For der var hele TO sutteflasker med, hvilket er heaven for mig. At der så er to meget pink sutter med er lidt en fail. Altså nu er jeg jo ikke sådan total kønsneutralt opdelt som menneske, MEN tror altså, at hvis jeg giver min lille drengebaby en lyserød sut i munden, så vil mange nok tro, han er en pige. Så måske hvide sutter ville være meget smart. Der er også en pakke bleer med og så nogle prøver på vådservietter og ammeindlæg. Ligesom med pakken fra Ønskebørn, så er der også en masse brochurer med – dog lige tanden federe, fordi der er 2 måneders gratis Viaplay og et gavekort til Babysam på 100 kroner. Meget smart, hvis man alligevel skal købe noget (det skal jeg). Så alt i alt er jeg ret positiv overrasket over pakken fra Babysam, for jeg kan godt bruge to sutteflasker og Viaplay-abonnement.

Samlet vurdering:

Jeg har været ret spændt på, hvor spammet man er blevet efter at have hentet pakkerne, og jeg synes ikke det er så slemt. Rema1000 har jeg slet ikke hørt fra, og de andre supermarkeder har sendt få mails. De mest hidsige med mails har været Ønskebørn og Babysam, men man kan jo vælge at afmelde sig bagefter. Umiddelbart har jeg været mest vild med babypakken fra Rema1000, fordi man får basic fullsize produkter, og de spammer ikke en bagefter. Hvis du derfor kun skal hente en pakke, så vil jeg sige Rema1000’s, fordi det er nemt at hente den og man bliver ikke spammet efterfølgende. Ellers vil jeg sige Føtex også er god, og Babysam har klart overrasket mig positivt. Jeg kunne godt undvære den fra Ønskebørn, især fordi den var svær at få fat på, men generelt synes jeg babypakkerne har et godt indhold – dels hvis man vil prøve de forskellige mærker af inden man går ud og køber, men også fordi man kan spare en masse penge på at hente bleer, skumklude, vådservietter, tøj og cremer gratis.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.