7 ting jeg sparer mange penge på under graviditeten

Okay, nu skal det jo heller ikke lyde som om, at jeg har et kæmpe forbrug, MEN der er alligevel nogle ting som jeg har opdaget, at jeg ikke bruger penge på, mens jeg er gravid. Så når jeg får lidt dårlig samvittighed over alle de søde baby-ting jeg køber, så hiver jeg lige denne liste frem over alle de ting jeg sparer penge på, og så er den dårlige samvittighed lettet igen. Det er lige et tip du kan bruge, hvis du er preggo ligesom mig.

Ting jeg sparer penge på under graviditeten

 1. Monster

  Hvis man har fulgt med her på siden gennem tiden, så vil man også vide, at jeg har en slags afhængighed af Monster Zero energidrik, men det er jo no-go her i graviditeten. Så det var bare at gå kold tyrker. På bonus-siden sparer jeg virkelig mange penge – manden er dog ikke i sympati med mig og køber dem vidst lidt i smug til sig selv. Jeg er dog glad for, at mine Monster-aktier ikke lider under min graviditet og siden jeg købte dem sidste år er de steget 15 procent.

 2. Vin

  Egentlig drikker jeg ikke særlig meget alkohol, og der kan sagtens gå flere uger uden. Men engang imellem kan jeg godt lide at få et glas i weekenden eller på en date night med manden, hvor vi deler en flaske. Det glæder jeg mig til igen.

 3. Restaurant-besøg

  Denne her ligger i tråd med vinen ovenover. Jeg elsker-elsker-elsker at gå på restaurant, hvor man får flere retter mad med vinmenu, og det hele bare passer sammen. Men igen, så sparer man da de penge. For jeg gider altså ikke tage af sted og sippe saftevand, når maden koster det hvide ud af øjnene.

 4. Tøj

  Jeg bliver aldrig sådan en, der bare super-shopper ventetøj. Dels fordi Adidas ikke har lavet en ventetøjs-linje i deres kollektion og så også fordi man skal bruge tøjet i så kort tid. Det interesserer mig bare ikke. Derfor har jeg kun lige købt det mest nødvendige ventetøj, og så presser jeg mig trodsigt ned i mit adidas-tøj så længe jeg kan.

 5. Hårfarve

  “Ej, er det ikke din rigtige hårfarve?”. Surprise nej! Jeg holder virkelig meget af at være mørkhåret på toppen, men det er jeg ikke rigtig i virkeligheden. Derfor har jeg i mange år fået farvet bunden. Men for 1,5 år siden stoppede jeg og fik lavet en pæn overgang med striber, så når jeg blev gravid ville kunne få mig en pæn udgroning. Så der er virkelig blevet sparet mange penge på frisørkontoen!

 6. Ost

  Når jeg skal forkæle mig selv (og det skal man jo engang imellem), så er det altså med ost og vin. Jeg ved ikke noget bedre end at køre til det italienske supermarked i Sydhavnen og vælge nogle gode stykker ost i delikatesseafdelingen. Og så hjem på altanen med oliven, ost og brød. Men altså, man må jo ikke spise upasteuriseret oste som preggo og det er der en del af dem som er. Æv, æv.

 7. Pariserbøf

  Det er her måske lidt særpræget, men den fortjener sin egen plads på listen. Normalt spiser jeg meget sjældent kød – er det man kalder flexitar, og kan sagtens gå flere uger uden kød. Herhjemme på matriklen er det da også kødfri aftensmad næsten alle ugens dage. MEN, når jeg så skal have kød, så skal det være råt. Jeg ved seriøst ikke noget bedre end en pariserbøf med rå æggeblomme, kapers, rødbeder og hele pivtøjet. Og ja, jeg tager tartaren ud af pakken og lægger den direkte på brødet. Stegning er for de svage!

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.