Det har jeg brugt mange penge på i graviditeten

For nogen tid siden skrev jeg et indlæg om, hvad jeg sparede virkelig mange penge på her i graviditeten, men lasternes sum er som bekendt konstant, så selvfølgelig har jeg ikke sparet de penge. Nej, de er bare rykket over i andre kategorier, fordi jeg har været ramt af graviditetskvalme og opkast gennem hele babyprojektet. Det skal jo ikke være nemt vel?

1. Slushice

Ubetinget det jeg køber mest af. Og man kan som regel kun få det i 7/11 til obskurd overpris, fordi det har været vinter det meste af min graviditet og derfor umuligt at opstøve andre steder. Overvejede faktisk på et tidspunkt at købe en slushice maskine, men når er økonomiblogger, så virkede det alligevel som en af de dårligere økonomiske beslutninger.

2. Sismofytter

Hvis du ikke ved, hvad det er, så er det små grøn/lyserøde/sorte bolcher med en meget særpræget smag. Og de har ligget i min taske uanset, hvor jeg skulle hen. Nogle gange var jeg også nødt til at dreje ind på en tank og købe dem til en pris jeg ikke nævner her. Men det var stadig billigere end at betale for en rensning af bilen efterfølgende

3. Danskvand

Jeg ved ikke, hvorfor men der er et eller andet med kulsyre, som bare virkelig hjælper på kvalme her, så jeg har tyllet danskvand i mig. Det har været så slemt, at jeg nogle morgener har startet dagen med et glas danskvand for overhovedet at kunne indtage mad. Heldigvis har jeg da været så økonomisk bevidst ikke at købe den dyre San Pellegrino, men budget-mærkerne i supermakedet. Og jeg har så smagt så mange, at jeg kan sige den fra Coop er bedst, mens den fra Netto er dårligst. Service-info lige der.

Og hvis man nu lige ville være smart at foreslå en sodastreamer, som et billigere alternativ, så overvejede jeg det ikke rigtigt, fordi indtag af danskvand ofte skulle gå meget hurtigt – hint: kvalme = opkast. Men overvejer faktisk at købe en nu til efter graviditeten. 

4. Hvidt brød med pålægschokolade

Det eneste jeg seriøst kan holde nede om morgenen. Jeg troede aldrig man kunne blive træt af hvidt brød med choko, men jeg dagdrømmer om ting som havregryn, bananer, avocadoer og alt muligt andet, som jeg ikke har fået i mange måneder efterhånden.

5. Nemme madløsninger

Denne her har været den mest ærgerlige. For al den kvalme og opkast, der aldrig stoppede besværliggjorde også indkøb og madlavning. Og med Jacob som selvstændig og ofte arbejdende sent, så har jeg nogle gange måtte handle meget lokalt = læs dyrt eller fundet på nemme, men dyre løsninger. Det irriterer mig så meget, fordi jeg gerne ville have haft gang i en rutine med faste madplaner, så budgettet ikke stak af. Well, det gjorde det så alligevel. Jeg trøster mig med, at det snart er slut, og vi forhåbentlig kan vende tilbage til normale tilstande.

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Det har jeg brugt mange penge på i graviditeten

  1. Gravitet er jo også en slags undtagelsestilstand, hvor (stort set) alt må være tilladt. Det MÅ det bare være!
    De sidste uger af min første graviditet, åd jeg hver aften en kæmpe marengsbund med jordbær og flødeskum på (det var sommer), og det gjorde mig sgu nærmest lykkelig, så jeg besluttede mig for at være totalt blind for kalorier og det faktum, at den samlede pris på mit guf nok var lige høj nok..
    Så; der er komplet opbakning herfra, haha!
    Og du ser altså bare virkelig skøn og smuk ud. Jeg elsker gravide! (Okay, det lød en anelse mere skummelt, end det gjorde inde i mit hoved…)

    1. Du har så ret! Jeg føler også det er en slags undtagelsestilstand og så må man gøre hvad man kan for at overleve det. Det lyder ellers også virkelig lækkert med marengsbund m. jordbær og flødeskum – det kan jeg godt forstå! Og tak for de pæne ord, jeg føler mig selv lige lovlig stor men tror det er væske og sådan, så rart at få lidt kompliment på kontoen 😀

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.