Book funnyfinans

Skal du booke et foredrag med funnyfinans? 

Leder du efter en, der kan formidle privatøkonomi med en sjov indgangsvinkel og personlige historier? Så skal du booke funnyfinans. Her er ingen løftede pegefingre, men derimod finansiel læring gennem sjov og personlige erfaringer.

Mine foredrag kan tilpasses forskellige målgrupper og formål. Mine foredrag er ofte til unge som snart skal stå på egne ben/flytte hjemmefra, studerende på SU, personer med en dårlig økonomi eller studerende som får børn under uddannelse.

Jeg har desuden afholdt foredrag om unge og gæld samt ny kommunikation i finanssektoren. Er du interesseret i et skræddersyet produkt til netop din målgruppe? Tøv ikke med at kontakte mig. Vi kan helt sikkert finde en løsning.

Eksempel på foredrag

Hver 20. unge mellem 18-30 år i Danmark er registreret som dårlig betaler i RKI og samlet set misligholder de unge gæld for knap 1,4 mia. kr. Stigende gæld og manglende forståelse for privatøkonomi kan skabe store problemer som stress og bremse unge i at etablere et familieliv.

Privatøkonomi handler også om en generel forståelse for årsopgørelser og lønsedler, men handler i høj grad også om at forstå, hvorfor man gerne vil købe et par sko, man har set på en blog, eller hvad det betyder for ens økonomi, når man tager med vennerne på cafe.

Et foredrag med funnyfinans giver unge indblik i deres egen privatøkonomi – lige fra skat, gæld, lønsedler til helt basal hverdagsøkonomi.

funnyfinans hjælper unge med at få:

  • Indblik i deres egen økonomi
  • Hjælp til at tale med banken
  • Konkret viden til at lægge et budget
  • Viden til at kende forskel på kviklån og kassekredit
  • Redskaber til at takle hverdagens økonomi ved at ændre adfærd. Jeg fokuserer meget på den psykologiske forståelse om de økonomiske valg, vi træffer.
  • En grundforståelse af privatøkonomi, så man er bedre rustet til fremtiden.

Foredraget varer som udgangspunkt 60-90 minutter afhængig af sted, formål, pauser etc.

Og nej, det bliver ikke endnu et kedeligt foredrag med mange slides. Der er quizzer med præmier til dem der gætter rigtigt. Rollespil, hvor man skal snakke med en bankrådgiver om sit overtræk. Plastikbolde og kasser til at illustrere hvad et lån koster. Et smil på læben og lidt humor, for privatøkonomi kan faktisk være sjovt. Det er visuelt, det er sjovt, der er konkrete værktøjer og der er ingen løftede pegefingre med funnyfinans. Men det vigtigste er, at man bliver hørt med de økonomi problemer og tanker som de går med.

Er du interesseret i at høre nærmere, så skriv til [email protected]

Kan funnyfinans andet? 

Jeg kigger også gerne forbi til en snak om kommunikation i finansverdenen, millenials og journalistisk iværksætteri.