Om funnyfinans

image

Hvem står bag funnyfinans? 

Det gør Mille på 28 år. Jeg er uddannet journalist og til daglig arbejder jeg med kommunikation i en start-up virksomhed. Jeg er gift med Jacob, der er fysioterapeut og sammen har vi Malou på 3,5 år.

Ideen til funnyfinans opstod, da jeg selv manglede et sted at finde viden om privatøkonomi. For jeg synes det skal være nemt og sjovt at læse om finans og privatøkonomi. På min blog er der ingen løftede pegefingre, når det kommer til privatøkonomi, for der skal være plads til alle.

Har du så selv herre-meget styr på privatøkonomien, Mille? Jeg har mere styr på den nu, end jeg havde i mine yngre dage, men jeg er langt fra perfekt. Min viden om økonomi udspringer fra en interesse om emnet, en praktiktid i finanssektoren, mine egne konstante forsøg på at holde et budget og en lyst til at give min egen viden videre til andre, så vi allesammen kan blive bedre til at tage styring over vores økonomi. Og hvis vi også kan grine lidt af os selv i processen, så er det bare en bonus.

Jeg prøver desuden at være med til at ændre på den måde vi taler om  privatøkonomi. Hvis man bruger for mange penge, så er det ofte forbundet med utrolig tabu og standard råd som: “Bare lad være med at bruge så mange penge”. Det vil jeg gerne ændre på, og derfor kommer jeg ofte med indlæg om min egen økonomi eller gode brugbare råd til hverdagen. Både hvordan man lærer at spare, men også hvordan man lærer at tænke anderledes i hverdagen og forhåbentlig træffe nogle bedre valg.

 

 

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.