Sparetips til ferien

Sparetips til ferien? Men bliver ferien så ikke vildt kedelig? Nej overhovedet ikke. Tricket er nemlig at spare en masse penge på de kedelige ting, så der er flere penge til shopping og drinks ved poolen. Hvis du skal på kør-selv ferie så har jeg også lavet tips til det her og her.

MINE BEDSTE SPARETIPS TIL FERIEN
  1. Køb solcreme hjemmefra. Det er nok mit bedste råd, for solcreme er virkelig dyrt når du kommer frem til destinationen. Det er ligesom det, de lever af. Jeg plejer at købe det i Normal, hvor de koster 59 kroner.
  2. Køb bøger på loppemarked. Jeg skal altid have lidt læsning med til poolkanten – og det er næsten lige meget om det er “Krig og Fred” eller “Shopaholic”. Jeg køber bøger på loppemarkeder for 10 kroner stykket, for så gør det ikke så meget, hvis de bliver efterladt på feriestedet. Det er desuden en rigtig dårlig ide at købe bøgerne i lufthavnen, hvor de koster 2-300 kroner. Det er pludselig en stor del af feriebudgettet på bøger.
  3. Køb brugt sommertøj. Helt ærligt, så bruger man jo ikke en strandtunika eller sarong særlig meget. Derfor kan det bedre betale sig at købe det brugt for 3-40 kroner end 2-300 kroner i butikkerne. Jeg finder mit tøj på loppemarkeder eller på nettet. Til min datter køber jeg næsten alt hendes sommertøj på Reshopper. 
  4. Planlæg i god tid. Det er rigtig dyrt at være en impulsshopper. Derfor er det en god ide at lave en liste over alle de ting, som du skal bruge til ferien. Inklusive sommertøj og badetøj. Så får du nemlig hurtigt et overblik over, hvad du mangler og kan finde det til en god pris, fordi du har tid til at lede.
  5. Hav snacks med. Hvis du har plads i kufferten, så kan det være en god ide at have en lille pose med snacks ved hånden. Det kan bare være noget slik eller andre godter, som du kan spise når du kommer frem i stedet for at angribe minibaren.
  6. Køb underholdning hjemmefra. Hvis du har børn, så er det også en god ide at lave en pose hjemmefra med underholdning til turen. Du kan købe noget legetøj brugt og pakke det ind. Det er meget billigere end at impulskøbe dyrt legetøj i lufthavnen.
  7. Udnyt udsalget. Jeg har længe haft en liste med badetøj og sommertøj, som jeg har skulle købe til familien, men i år har jeg ventet med at købe til udsalget, fordi jeg sidste år købte lige inden og betalte fuld pris. Øv. Men i år fik jeg sparet en masse penge på de ting, som jeg havde udset mig på forhånd.